Entre la cultura oberta i els drets d’autor

L’encontre es podrà seguir en ‘streaming’ el dissabte 13 a aquest enllaç:   video

Organitzat per l’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià (AGCPV), el pròxim 13 de febrer es realitzarà a València la segona sessió del projecte  MIRADES TRANSVERSALS. ENCONTRES FEAGC DE TREBALL I PROPOSTES, impulsat per la “Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales (FEAGC)” amb l’objectiu de mantenir oberts els espais de trobada generats al voltant del Pacte per la Cultura 2015, presentat en el marc de la II Conferència Estatal de la Cultura celebrada al març de 2015 a Pamplona. La participació i les diferents veus del sector van posar en evidència la necessitat de generar més sinergies entre agents culturals, tant públics i privats, i la FEAGC vol, a través d’aquest projecte, donar resposta a aquesta necessitat que afecta transversalment al sector cultural espanyol.

El passat 28 de novembre es va realitzar a Mèrida (Extremadura) la primera sessió del projecte, abordant la càpsula temàtica “Nous projectes culturals per a noves realitats. El sector privat i la col·laboració públic-privat”.

La segona càpsula temàtica tractarà el tema ENTRE LA CULTURA OBERTA I ELS DRETS D’AUTOR. PROCOMUN I PROPIETAT INTEL·LECTUAL POLS OPOSATS?

L’Encontre es realitzarà en el Centre Cultural LA NAU, el dissabte 13 de febrer de 2016, amb la col·laboració de la Universitat de València.

Per a inscriure’s