L’encontre es podrà seguir en ‘streaming’ el dissabte 13 a aquest enllaç:   video

L’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià (AGCPV) participa en el projecte “MIRADAS TRANSVERSALES. ENCUENTROS FEAGC DE TRABAJO Y PROPUESTAS” impulsat per la Federació Estatal d’Associacions de Gestors Culturals (FEAGC)

Aquests Encontres responen a la voluntat de la FEAGC de mantenir oberts els espais de trobada generats al voltant del Pacte per la Cultura 2015 presentat durant la II Conferència Estatal de la Cultura celebrada al març de 2015 a Pamplona. La participació i les diferents veus del sector van posar en evidència la necessitat de generar més sinergies entre agents culturals, tant públics i privats, i la FEAGC vol, a través d’aquest projecte, donar resposta a aquesta necessitat que afecta transversalment el sector cultural espanyol.

En col·laboració amb les associacions de gestors culturals dels diferents territoris, s’han programat tres Encontres, a realitzar a Extremadura, Comunitat Valenciana i Andalusia, per tractar les següents càpsules temàtiques:

1. Nous projectes culturals per a noves realitats: El sector privat i la col·laboració públic-privada. Realitzat a Mèrida el 28 novembre 2015

2. Entre la cultura oberta i els drets d’autor. Procomú i propietat intel·lectual, pols oposats?. València 13 febrer 2016.

3.Finançar la cultura. Com trobem un model sostenible i eficient? Màlaga 12 març 2016.

Els encontres seran transmesos per streaming i comptaran amb debats en línia.

A més de la celebració d’aquests encontres, la FEAGC posarà en marxa un procés de participació obert per recollir opinions i valoracions sobre aquestes tres temàtiques a través de les plataformes de Facebook i Linkeding perquè participen en els debats grups de persones amplis.

El projecte compta amb suport del Ministeri de Cultura i la col·laboració de diferents entitats i organismes de les comunitats autònomes on es realitzen els Encontres.