L’IVC i l’AVPC organitzen la jornada formativa «Gestió de reunions en línia»

Dijous 19 de desembre de 2019
De 10.00 h a 14.00 h
Sala de la Filmoteca · Edifici Rialto · València

Les reunions són una part essencial de les comeses dels gestors i les gestores culturals. Si ens parem a pensar i analitzem per un moment el temps que dediquem a les reunions, caurem en el compte de la quantitat de temps que invertim en mantenir contacte amb els altres (col·lectius, associacions, companyies, professionals, etc.) per a dur a terme les nostres tasques.

Al llarg dels anys, els gestors i les gestores culturals ens hem anat adaptant a les noves tecnologies, incorporant moltes d’elles a la nostra labor diària. Hui no podríem concebre el nostre treball sense l’ajuda dels processadors de text, les bases de dades o els fulls de càlcul. No obstant això, no hem avançat pràcticament res en l’ús de les eines de gestió de reunions virtuals.

Els desplaçaments són cada vegada més costosos en temps, desplaçar-se per a mantenir reunions efectives de poca durada significa invertir molt en el viatge. Aquest fet provoca, sens dubte, una menor interrelació dels professionals tant en projectes conjunts, com en la participació en les nostres organitzacions i associacions.

Per aquesta raó, l’Institut Valencià de Cultura i l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura proposen aquesta càpsula formativa que familiaritze als programadors i programadores del Circuit Cultural Valencià i als gestors i gestores culturals de l’associació en la gestió virtual de reunions. El taller formatiu està obert també a treballadores i treballadors de l’IVC, estudiants del Màster de Gestió Cultural i a tots aquells gestors i gestores culturals que desitgen participar.

CONTINGUTS

Reunions virtuals per a aprofitar el temps
Quan celebrar reunions virtuals?
Amb qui realitzar reunions virtuals?
Principals eines
Comparativa d’eines
Maquinari i programari necessari, etc.

MATRÍCULA GRATUÏTA (places limitades)
Programadors del Circuit Cultural Valencià
Socis de l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura
Treballadors de l’IVC
Estudiants del Màster de Gestió Cultural i estudiants del mòdul superior de TASOC (podran inscriure’s sempre que s’associen a l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura amb una inscripció promocional per un any de 15€)
IMPARTEIX             Impulso Cooperativo

INSCRIPCIONS      Fins el 16 de desembre en aquest enllaç