Mostra de Teatre d'Alcoi AGCPV 2018

Presentació del pla d’acció de l’AGCPV en la XXVIII Mostra de Teatre d’Alcoi

L’AGCPV ha estat present un any més a Alcoi, en la seua cita anual amb la Mostra de Teatre celebrada des del 26 de maig a l’1 de juny. La Mostra de Teatre d’Alcoi, consolidada com la més important de l’àmbit valencià i una de les més rellevants de l’estat, s’ha convertit en un dels esdeveniments obligatoris per a programadors, productors, companyies i responsables de sales. Enguany han participat vint-i-tres companyies de set comunitats autònomes, que ens han delectat amb espectacles per a tots els públics, que s’han realitzat en huit espais d’activitat professionals diferents i, amb una especial representació de les companyies valencianes.

En el marc de la Mostra, l’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià va realitzar un acte on la nova junta directiva de l’associació va presentar el seu pla d’acció per als pròxims anys. Aquest pla recull propostes d’acció en temes de formació, col·laboració, reflexió conjunta, assessorament, comunicació i  defensa del sector de la cultura i dels interessos dels professionals del sector.

En aquest acte s’ha comptat amb la participació de Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Toni Francés, alcalde d’Alcoi, José Mª Bullón, president de l’AGCPV, Anna Espasa i José Ayelo, membres de l’executiva de l’associació. Durant la presentació, Marzà es va comprometre a treballar conjuntament amb els gestors culturals per col·laborar en temes culturals i en totes aquelles qüestions que afecten el col·lectiu.