«La nova llei de contractes del sector públic i la seua repercussió en el sector cultural»

L’Associació de Gestors Culturals del País Valencià (AGCPV), junt a l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, organitza una jornada formativa amb el nom «LA NOVA LLEI DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC I LA SEUA REPERCUSSIÓ EN EL SECTOR CULTURAL». La jornada compta amb la col·laboració de la Universitat de València i la coordinació tècnica de l’Associació d’Advocats de la Generalitat.

La Jornada Formativa tindrà lloc el dijous 26 d’abril de 2018 de 10 a 14h i de 16 a 18h. Al matí, se celebrarà a la Sala Berlanga de l’Edifici Rialto i la jornada de vesprada serà a l’Aula Magna del CC La Nau. La presentació de la jornada comptarà amb l’il·lustríssim senyor D. Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura i Esports, el Sr. Abel Guarinos, Director de l’IVC i del Sr. José Mª Bullón, President de l‘AGCPV.

El programa comptarà, a més, amb la presentació del llibre La Llei de Contractes del Sector Públic, a càrrec del Sr. Luis Manent Alonso i de la Sra. Saskia Tenhaeff Lackschewitz. Es realitzaran diferents ponències: «Reptes i novetats de la Llei de Contractes del Sector Públic», a càrrec del Sr. Luis Manent Alonso; «La Llei de Contractes del Sector Públic i la seua incidència en els contractes artístics», a càrrec de la Sra. Saskia Tenhaeff Lackschewitz, i «Les empreses del sector cultural i la seua relació amb l’Administració», a càrrec de la Sra. Patricia Boix Mañó. A més, es realitzarà una anàlisi de supòsits pràctics: «Els contractes artístics des d’una perspectiva pràctica», a càrrec de la Sra. Mª Belén Gracia Hernando.