Nova direcció en la sala «La Mutant»

La nostra sòcia, Marta Banyuls, ha estat nomenada coordinadora artística de l’espai municipal d’arts vives «La Mutant» de València. La decisió ha estat el resultat d’un concurs participatiu i obert iniciat durant la passada legislatura per l’anterior equip de govern.

És la primera professional que accedeix a aquest càrrec de manera oficial en el teatre del carrer Joan Verdeguer. Serà un contracte derivat del procés que contempla la gestió de «La Mutant» durant dos anys —amb una possible pròrroga d’un tercer any.

Llicenciada en Filologia i posseïdora d’un Màster de Gestió Cultural amb especialitat en Arts Escèniques, Marta Banyuls compta amb més de quinze anys d’experiència en el món de la gestió cultural. Al llarg de la seua trajectòria, ha desenvolupat labors de producció, administració i coordinació artística en empreses i institucions privades. L’Avetid, La Pavana, el Teatre Micalet, el Festival Internacional MIM de Sueca, l’Espai Rambleta, o les regidories de Cultura dels ajuntaments de Sollana i Picassent són algunes d’elles.