L’AGCPV participa en PAM14

Membres de l’Associació de Gestors i Gestors Culturals del P.V. participen en la xarrada “L’Associacionisme en la Gestió Cultural” dins del programa d’activitats de PAM14 (II Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia). La sessió va tenir lloc dijous passat 8 de maig en la Facultat de Belles arts d’UPV.

En la taula van participar Albert Moncusí (Codirector Màster Interuniversitari Gestió Cultural), María Luisa Serra (Presidenta de l’AGCPV), Teresa Boix (membre de les comissions executives de l’AGCPV i de la Federació Estatal de Gestors Culturals- FEAGC), Ana María Martín (Associació Innova Cultura i membre de l’ AGCPV).

El PAM és una exposició gratuïta de treballs artístics contemporanis. Aquesta mostra, entorn a la qual giren diverses activitats, està organitzada conjuntament per la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. Pretén que els alumnes del Màster en Gestió Cultural, Màster de Producció Artística i Màster d’Arts Visuals i Producció Multimèdia unisquen els seus esforços per a presentar i acostar a la ciutat de València la producció artística des de l’àmbit universitari.