Xarxa Conecta Cultura

L’AGCPV ha participat en el taller organitzat per La Xarxa Connecta Cultura

L’AGCPV, convidada per La Xarxa Connecta Cultura, ha participat activament junt amb altres representants de l’administració, l’àmbit acadèmic, l’empresa privada i la societat civil, en el taller de diagnòstic i identificació dels reptes de València per a convertir-se en una ciutat culturalment inclusiva i diversa, realitzat el dia 20 de febrer a la sala Factoria de Las Naves.

La Xarxa Connecta Cultura de Las Naves és un espai que pretén reunir les «quatre hèlixs» de la innovació (sector públic, sector privat, sector acadèmic/investigador i societat civil) per a -de manera col·laborativa- identificar reptes de ciutat i assajar solucions innovadores per a aquests.

Entre els seus objectius inclou el de col·laborar en la construcció d’una cultura inclusiva i oberta a la diversitat des d’una perspectiva innovadora, des de Connecta Cultura es treballa en documentació, mediació, informació, assessorament, suport al desenvolupament d’iniciatives i projectes i contactes institucionals.

Les línies de treball prioritzades fins ara són: les indústries creatives i culturals, la lectura, l’edició i la il·lustració,  el videojoc,  l’animació, les falles i la cultura inclusiva.