Jornada profesional en GiroscòPICA

L’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià (AGCPV) col·labora en l’organització d’una jornada de formació i encontre de professionals, celebrada en l’espai professional de GiroscòPICA Fira valenciana d’Arts de Carrer de Picanya.

La jornada s’ha celebrat el dia 29 de març i ha reunit a programadors, distribuïdors, productors i artistes de l’àmbit de les arts escèniques, procedents d’institucions, entitats i empreses, tant del marc públic com del privat, així com a persones interessades.

En la primera part de la jornada s’ha analitzat «L’impacte econòmic i de retorn social de les Arts de Carrer al nostre territori». Ha estat una conversa amb Pau Rausell, economista i professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València i director de l’Àrea d’Investigació en Economia de Cultura i Turisme (Econcult).

En la segona part, s’ha treballat sobre «Possibles col·laboracions amb Fires d’Arts Escèniques veïnes», en una conversa amb Anna Giribert, directora artística de la Fira de Tàrrega i amb Neus Ribas, tècnica de l’Institut d’Estudis Baleàrics i de la FiraB.