FEAGC-BIME Jornada “Economia Cultural Nocturna”

Els pròxims 25, 26 i 27 d’octubre se celebrarà a Bilbao una nova edició de BIME (Bizkaia International Music Experience) http://bime.net. una trobada que tracta de congregar en el BEC! professionals del sector de la música i d’altres indústries que es troben en permanent contacte amb aquesta per a debatre, indagar i opinar sobre el futur del negoci musical.

 

En el marc del Festival i en col·laboració amb els promotors de BIME, FEAGC (Federació Estatal d’Associacions de Gestors Culturals) organitza una Jornada sobre ECONOMIA CULTURAL NOCTURNA que tindrà lloc el pròxim 26 d’octubre en el BEC!, dirigida especialment a Gestors Culturals, amb els següents objectius:

  • Oferir un espai d’actualització i formació per als professionals de gestió cultural, la indústria musical, la programació i direcció de recintes del teixit musical actual.
  • Facilitar la trobada, reflexió i diàleg entre els diferents professionals de la cultura entorn a les noves propostes del sector de la indústria musical actual.
  • Conèixer noves propostes culturals d’oci nocturn i reflexionar sobre les tendències actuals entorn a l’oci nocturn i l’economia que generen aquestes propostes.

Podeu accedir al programa en :

http://bime.net/bime_pro/es-es/programa/actividades-especiales/gestores-culturales/feagc