Entre la tecnologia i el café: Anàlisi crítica dels models de gestió d’audiències

Des del programa de gestió cultural de la Universitat de Barcelona s’està organitzant una Jornada titulada “Coneixes la teva audiència?: Entre la tecnologia i el cafè. Anàlisi crítica dels models de gestió d’audiències“. Es tracta d’una jornada de caràcter interdisciplinari. Aquesta jornada tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona el proper 27 de setembre.

Dirigida per Lluís Bonet, Jaume Colomer i Àngel Mestres, la jornada vol oferir un espai per al debat conceptual, metodològic i tecnològic sobre les audiències dels equipaments culturals, el grau de coneixement que tenen els seus responsables, les metodologies relacionals i l’ús de les aplicacions tecnològiques del mercat. Vol ajudar els responsables dels equipaments culturals  (biblioteques, museus, teatres, auditoris, centres d’arts visuals, centres cívics i culturals, …). Tant els de proximitat com els més especialitzats o de centralitat, a desenvolupar, entre la tecnologia i el cafè, estratègies adequades per conèixer les audiències de les activitats culturals que ofereixen i aconseguir una resposta satisfactòria i objectiva dels públics.

Aquesta jornada forma part d’una tradicional sèrie de trobades obertes a professionals d’arreu d’Espanya organitzats pel  programa de gestió cultural de la Universitat de Barcelona.

Informació i inscripcions:

  • jornada@gestiocultural.org
  • gestiocultural@ub.edu

www.ub.edu/cultural/wp-content/uploads/2013/07/Programa-difusió-Co