Encontres FEAGC

El projecte “ENCUENTROS: MIRADAS INTERSECTORIALES A CUESTRIONES TRANSVERSALES” respon a la voluntat de la Federació Estatal d’Associacions de Gestors Culturals (FEAGC) de mantenir oberts els espais de trobada generats al voltant del Pacte per la Cultura 2015, presentat en el marc de la II Conferència Estatal de la Cultura celebrada al març de 2015 a Pamplona. La participació i les diferents veus del sector van posar en evidència la necessitat de generar més sinergies entre agents culturals, tant públics i privats, i la FEAGC vol, a través d’aquest projecte, donar resposta a aquesta necessitat que afecta transversalment al sector cultural espanyol.

Cada Encontre es realitzarà en una Comunitat Autònoma diferent (Extremadura, Comunitat Valenciana i Andalusia) i tractarà una de les següents Càpsules temàtiques.

1. Nous projectes culturals per a noves realitats. El sector privat i la col·laboració públic-privat Mèrida (Extremadura). 28/11/15

2. Entre la cultura oberta i els drets d’autor. Procomun i propietat intel·lectual, pols oposats?València (Comunitat Valenciana). 6/02/16

3. Finançar la cultura. Com trobem un model sostenible i eficient?

Sevilla (Andalusia). 12/03/16

Els tres encostres es transmetran per “streaming” i comptaran amb un debat online a través de la plataforma www.loomio.org.

Per a inscriure’s en la CÀPSULA 1:

http://www.agcex.org/actividades-y-eventos-agcex/encuentros-feagc.html