Bones Pràctiques en Gestió Cultural. Projectes a debat

L’Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià  (AGCPV) inicia un nou projecte “BONES PRÀCTIQUES EN GESTIÓ CULTURAL. PROJECTES A DEBAT” amb el suport de la Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales (FEAGC) i la Universitat de València, i la col·laboració de diverses institucions i entitats.

Amb l’objectiu de donar a conéixer projectes destacats, producte de bones pràctiques en la Gestió Cultural. Es tracta de la realització periòdica de sessions de treball dirigides als professionals de la gestió cultural per analitzar amb profunditat els projectes, establir un intercanvi d’idees i debatre sobre mètodes  de treball per  a portar-los a terme satisfactòriament.

El pròxim 24 d’octubre  presentarem la proposta i iniciarem una primera sessió de treball al voltant del projecte “EL PÚBLIC ÉS EL PROTAGONISTA” d’Abel Guarinos, guanyador de la convocatòria pública per a la direcció general de CulturArts. Serà a les 17:30 hores a la Sala “Gonzalo Montiel” del Centre Cultural La Nau, de la Universitat de València.

El projecte d’Abel Guarinos ja està disponible en:

http://www.culturartsgeneralitat.es/va/presentacion/

Esperem la vostra participació en l’encontre.