Itinerari d’especialista en Gestió Cultural

La AGCPV participa, a través de la FEAGC, en el curs “Itinerari d’especialista en Gestió Cultural” que comença el 14 d’octubre de 2013, organitzat per l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP) dins del seu programa de formació “Itineraris Formatius”. Amb aquest programa, la Subdirecció de Programes Formatius en Administració Local pretén professionalitzar les diverses labors que desenvolupen els empleats públics locals per a millorar la qualitat de vida dels veïns, propiciar la cohesió social i una democràcia d’alta qualitat.

Entre els itineraris oferits apareix enguany per primera vegada el de “Especialista en Gestió Cultural” que persegueix promoure la contínua formació d’aquests professionals en l’àmbit de les administracions públiques amb especial incidència en l’administració local.

Els interessats en aquest itinerari (empleats públics locals, que presten servei en àrees de responsabilitat relatives a la gestió cultural) podran inscriure’s de forma gratuïta dels mòduls que desitgen cursar en la pàgina web del INAP

http://www.inap.es/itinerarios-fl